Contul meu
Cartea mea de rețete
Cartea mea de rețete
Contul meu
Rețete
Rețete video
Adaugă reţeta
Primirea meniului zilnic
Adaugă blog-ul tău
Contactati-ne
Aperitiv
Antreuri
Felul principal
Desert
Gustări
Băutură
Acompaniamente
Altele
Rețetele frigiderului
Căutare avansată
Home
Rețete
Felul principal
Retete de post
Retete cu ceapa
Tocana de ceapa
Tocana de ceapa
Felul principal
4
porții
20 min
30 min
Foarte ușor
(4/5 - 1 vot)
8
Adaugă la favorite
Trimite unui prieten
Adresează o intrebare autorului
Printează pagina
Ingrediente
4
6 cepe mari
3 linguri untdelemn
2 linguri pasta rosii
1 lingurita
otet
3 catei de
usturoi
1 jumatate lingurita boia de
ardei
1
morcov
1 lingurita zahar
marar
sau patrunjel
Preparare
Se pune ceapa taiata felii la calit impreuna cu usturoiul tait, morcovul ras, boia. Cand ceapa a devenit transparenta, se adauga pasta de rosii, otet, zahar si se amesteca bine. Se lasa 10 minute. Se serveste cu partunjel sau marar.
Raportează o greșeală în text rețetei
Rețete inrudite
You
Tube
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
V
Vanessa1
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Punctează această reţetă:
am gătit această rețetă
Cod de securitate:
=
Trimite
Rețete inrudite
Ceapă roșie murată
6
porții
24 h 5 m
Foarte ușor
Paste cremoase cu ceapă: un prim fel de mâncare gustos și ieftin!
2
porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Frittata cu ceapă, omleta perfectă pentru o masă rapidă!
2
porții
17 min
Foarte ușor
5 / 5
Cum să faci ceapă crocantă în cuptor?
5
porții
25 min
Foarte ușor
Clătite chinezești cu ceapă verde - scallion pancakes
8
porții
1 h 4 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Choux cu foie gras si confit de ceapa
20
porții
55 min
Foarte ușor
2.3 / 5
Articole conexe
Ceapa - istorie si curiozitati
Ceapa, ridichi, salata…verdele de primavara!
Cele mai bune 10 legume preparate la gratar
Ultimele articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Rețete
De-post
Tocana
Ceapa
Usturoi
Patrunjel
Marar
Retete cu ceapa si usturoi
Retete de mancaruri cu usturoi si patrunjel
Rosii
Morcov
Otet
Zahar
Articole
Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor.
Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer?
Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!
Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.
De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.
Planificator de meniu
Meniul zilei
Antreuri
Budinca de gris
Felul principal
Omleta pufoasa la cuptor
Desert
Prajitura cu nuca de cocos
Arhiva meniurilor
Printează
Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Abonați-vă
Întrebări - Răspunsuri
Clatite cu cartof si cascaval
Răspunde la această întrebare
Ce d..este Carpacio?
2 răspuns(uri)
De ce nu verificati inainte de a posta ceva?
Răspunde la această întrebare
Vezi toate întrebările
Postați întrebarea dvs.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Plăcintă cu branza
Plăcintă cu mere
Plăcintă cu dovleac
Votează