Ingrediente: 1 conserva naut (spalat si scurs) 1 conserva fasole rosie (spalata si scursa) 1 conserva boabe de porumb 4 rosii (4-5 de la care am scos zeama si...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: fasole(in jur de jumatate kg) 2 cepe medii tocate marunt un morcov dat pe razatoare foi dafin pasta rosii verdeata sare, piper afumatura(daca nu...
Ingrediente: 300 g fasole boabe o ceapa uscata o legatura ceapa verde 1-2 buc morcov o albitura 1-2 felii de telina jum.ardei gras sare,piper,cimbru,busuioc 2...
Ingrediente: 2 linguri ulei de masline / 50g unt 2 cepe, taiate fin 2 catei de usturoi, zdrobiti 350 g dovleac, fara coaja si taiat cubulete 400 g rosii in suc...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: Puncte WW:2.5 puncte pe portie vin rosu 2 buc ceapa 5 catei usturoi 2 ardei rosii capia 3 bucati de coada de telina verde 150 g de rosii decojite...
Ingrediente: 4 morcovi feliati 2 cartofi mari taiati cuburi o cana de fasole boabe fiarta o cana de fasole pastai taiata in bucati mici o ceapa mare tocata 3...