Ingrediente: 750 gr. de ciuperci mari (curatate, cu piciorul rupt si spalate) 800 gr. de rosii in bulion 7-8 catei de usturoi (curatati si spalati) 4 fire de...
Acest sos catalan clasic, realizat cu ardei, migdale, rosii si usturoi prajit, provine din Spania si este plin de savoare. Cu o aroma pamanteasca, de fum, si usor dulce, cu doar o tenta de iuteala, sosul Romesco este condimentul perfect.
Ingrediente: o bucata carne "nuca spata vitel lapte" o bucata costita afumata o ceapa mare usturoi un ardei 2 morcovi o ceasca vin alb o cutie rosii cubulete...
Ingrediente: macrou 1 legatura de ceapa verde 100 g masline verzi 250 g rosii in sos 2 linguri pasta de tomate ulei de masline rozmarin sare delikat si cimbru
Ingrediente: 500 gr paste fusilli 500 gr carne tocata amestec (porc si vita) O radacina de telina rasa (aprox 100 gr) 2 morcovi dati pe razatoare 2 cepe verzi...
Ingrediente: curte pivnita morcovi cartofi ceapa rosie usturoi cateva rosii cherry sare si piper o bucata unt 3 linguri mustar 2 g curry 100 ml smantana sare &...
Ingrediente: 800 g piept de pui, crestat putin 1 lamaie taiata felii 200 ml vin alb sare, piper dupa gust legume dupa preferinta , trase in unt Pentru...
Poate v-ati intrebat vreodata de ce retele dvs. cu paste nu sunt ca cele din restaurantele cu specific italian. Ei bine, secretul le apartine italienilor, iar istoria si traditia sunt de partea lor, intrucat de-a lungul secolelor au inventat forme variate de paste si...