Ingrediente: Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra
Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 100 g zahar 60 g faina 20 g cacao 1 praf de copt Pentru crema: 5 oua 100 g zahar 200 g unt 200 g ciocolata 100 g nuci, alune sau...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: Foi: 6 oua 6 lg zahar 6 lg faina esenta de vanilie Crema: 2 oua 200 g zahar 250 g margarina 50 g cacao 2 lg apa 1 fiola esenta rom Glazura: 200 g...