Ingrediente: pentru paharute: 180 g ciocolata neagra forme de silicon pentru crema : 500 g de mascarpone 150 g ciocolata cu lapte 1 pliculet de zahar vanilat 2...
Ingrediente: 900 ml suc de portocale coaja de la o portocala 150 g amidon 200 g zahar 4 oua intregi 200 g unt moale 200 g ciocolata, o bucata de unt cat o nuca...
Ingrediente: 300 ml lapte 300 ml crema de vanilie 50 g zahar pudra 100 g ciocolata cu crema de iaurt si capsuni 100 g ciocolata cu crema de iaurt si lamaie verde
Ingrediente: Foaia de rulada se face din: 2 oua, 4 l zahar, 3 l faina, 2 l ulei, esenta vanilie, rom. Crema de ciocolata se face din: 100 ml frisca lichida, 100...
Ingrediente: Pentru blat, forma cu diametrul de 28cm: 10 oua, 10 linguri de zahar, zahar vanilat, 2 lingurite de praf de copt, 8 linguri faina, o lingura cacao,...
Ingrediente: Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 g unt, 3 oua, 50 g zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru budinci...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Blat: 4 ou?, 125 g f?in?, 125 g zah?r. Se mixeaz? g?lbenu?urile cu zah?rul apoi se adaug? f?ina, câte pu?in. Albu?urile se bat spum? separat, dup? care amestecul cu f?ina se încorporeaz? u?or în albu?urile-bezea. Compozi?ia rezultat? se d
Aveam in camara de ceva vreme niste alune de padure in coaja. Si mai aveam doua bucati de avocado asa ca am zis sa le folosesc intr-un desert. Ei bine am imbinat aceste doua fructe delicioase, am adaugat cateva ingrediente aromate si a rezultat crema de f