Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa. o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei zarzavat o ceapa 200 g mazare congelata...
Ingrediente: 700 g carne de pui 3 morcovi mijlocii 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 1/2 pahar de orez 1 zeama stoarsa de la o lamaie 3 galbenusuri...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: o caserola de pipote si inimi de pui 2 cepe 1 ardei 1 morcov 2 radacini de telina 1 cartof mare 2 dovlecei 3-4 linguri de orez o jumatate de...