Ingrediente: Pentru ciorba avem nevoie de : 400 grame de fasole boabe rosie, un ciolan afumat, un morcov, 2 cepe mici, o jumatate de ardei rosu, 2 linguri de...
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 morcovi potriviti 2 radacina patrunjel o telina mica o ceapa 200 g afumatura la alegere sare,piper,boia dulce 3- 4 foi de dafin...
Ingrediente: 500 g fasole uscata zarzavat pentru ciorbe 2-3 linguri pasta tomate o cana bors de putina acru patrunjel leustean cimbru o lingurita secretul...