Ingrediente: 1 kg. carne de porc tocata, 4 oua, 2 cartofi fierti,nu prea mari, o capatina de usturoi,nu prea mare, sare, piper, cimbru. 3 linguri pasta de...
Ingrediente: 500 g carne de vita+porc 150 g paine alba 2 oua 100 g morcov 50 g ceapa 2 catei de usturoi 1/2 leg patrunjel 1/2 leg marar sare ulei ptr prajit...
Ingrediente: Pentru chiftele: 250 g carne de porc 250 g carne de vita 1 ceapa medie 1 felie de franzela 1 ou patrunjel marar 2 catei de usturoi sare, piper 1...
Mercimek Köftesi este versiunea vegetariana a chiftelutelor kofte turcesti. In loc de carne acestea sunt realizate din linte rosie (Mercimek) si bulgur, iar culoarea rosu aprins vine de la pasta de ardei iute, Salca.
Ingrediente: Pentru orez : 200 g orez,putin piper, boia,vegeta, sare, 2 lg ulei Pentru chiftelute : 300 g carne de vita si de porc, 1 ou,usturoi,putin piper,...
Ingrediente: pentru chiftelute: carne de porc si/ sau de vita sare piper miez de paine ou usturoi si ulei pentru piure de cartofi: cartofi sare apa ulei sau...
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...