Petitchef

Melanzane ripiene/Vinete umplute

Felul principal
6 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Intii spalam si taiem coditele la vinete, cel mai indicate sint vinetele rotunde, dar eu am pus de doua feluri ca din alea aveam in gradina. Le taiem in doua si le punem la oparit in multa apa cu jumatate de lingurita de sare, dupa ce le-am oparit bine, le-a lasat la scurs.
  • Cind s-au racit complet, cu ajutorul unei lingurite scoatem mijlocul vinetelor si-l punem intr-o farfurie.
  • Punem piinea la muiat in apa . Acum facem umplutura pentru vinete, punem intr-un vas carnea , jumatate din miezul vinetelor pe care l-a strivit cu aparatul pentru usturoi, tot cu instrumentul respectiv am tocat si piinea, am adaugat patrunjelul spalat si taiat marunt, cele trei oua, parmezanul si sare dupa gust.
  • A amestecat bine ingredientele iar cu compozitia din imagine a umplut vinetele o parte le-a pus in pungute si le-a congelat.
  • O parte le-am prajit pe ambele parti in ulei mult si fiebinte iar cu restul compozitiei am facut chiftelute.Le lasati la rumenit cit doriti, mie imi plac mai bronzate.


Poze

Melanzane ripiene/Vinete umplute
Melanzane ripiene/Vinete umplute - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

12/06/2015

Tare prost stai cu limba roamana. Lasa_te de scris si ... mai bine inveti un pic. Crezi ca ar strica ?

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
Baba ganoush, delicioasa salată libaneză de vinete
20 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Rulouri de vinete la air fryer
Rulouri de vinete la air fryer
2 porții
18 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
Gratin de vinete cu parmezan-parmigiana
20 porții
1 h 20 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
Paste alla norma - paste siciliene cu vinete
3 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5

Articole conexe

Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează