Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar pudra 50 gr ciocolata neagra 50 ml smantana lichida 50 gr unt 10 gr cacao pudra 90 gr migdale pudra 10 gr de faina 5 gr praf de...
Ingrediente: 90 gr ciocolată neagră 250 gr iaurt simplu 40 gr zahăr 40 gr pudră de migdale 40 gr cacao pudra neîndulcită 60 gr faină 1 pachet de praf de copt...
Ingrediente: Pentru alatul simplu: 2 oua 90 gr zahar 60 gr smantana 110 gr faina 1 lingurita de praf de copt un praf de sare 50 gr unt Pentru aluatul cu...
Ingrediente: Pentru chec: 290 gr faina 230 gr zahar 2 lingurite de praf de copt 60 gr de cacao pudra 230 gr de mayonnaise (simpla, fara mustar sau alte arome)...
Ingrediente: 180 g crema de unt Milli 3 oua 150 g zahar 250 ml smantana pt frisca 50 g ciocolata 20 g cacao 150 g faina 1 praf de copt esenta de vanilie
Ingrediente: Ingrediente: 1. o cana si jumatate de faina 2. o cana si jumatate de zahar (nu iese prea dulce dar se mai indulceste dupa pofta cu zaharul pudrat...
Ingrediente: o cana si jumatate de faina o cana si jumatate de zahar 6 oua 6 linguri de ulei 2 lingurite de praf de copt jumate lingurita de bicarbonat de...
Ingrediente: 100 g unt 150 g zahar 4 oua mari 200 g faina 1 si ½ lingurita praf de copt 4 linguri smantana grasa 1 lingurita plina pudra de ghimbir 3 linguri...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.