Ingrediente: la 2-3 L de apa adaugam dupa gust ceapa , telina radacina, pastarnac/patrunjel radacina, 10 ciuperci de marime potrivita cartofi (vreo 4 taiati...
Ingrediente: pentru galuste : 6 oua, 100 g faina, 100 g gris, 100 g unt la temperatura camerei, 100 g parmezan, sare, piper, ½ varf de cutit de bicarbonat,...
Ingrediente: 300 g porumb congelat sau la conserva 200 g conopida congelata 100 g baby morcov 70 g telina 30 g radacina patrunjel 8 buc catei de usturoi o...
Dilema asta o am de mult timp, si mi-a ramas intiparita in memorie ca o melodie veche de pe vinil, ca atunci cand o ascultam la pick-up si se invartea repetitiv la acelasi cuvant.
Ingrediente: 1 kg carne de miel pentru ciorba 1 litru bors (concentrat bors) 1 ceapa 1-2 morcovi 1 pastarnac sau patrunjel 20 g telina 20 g dovlecel 1 ardei...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.