Bors de urzici

Ingrediente
4
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Se curata si se spala foarte bine urzicile in cateva ape. Se oparesc cu apa putin sarata. Se curata ceapa, se toaca marunt si se caleste un pic in ulei.
- Se adauga apoi radacinoasele, spalate si tocate dupa preferinta. Se calesc impreuna 3-4 minute dupa care se adauga urzicile si apa. Se fierb la foc potrivit. Dupa 20-30 minute se adauga orezul.
- Cand orezul este aproape fiert, se adauga sucul de rosii pentru cine doreste, concentratul de legume si borsul.
- Se lasa 2 clocote si se inchide focul. Se adauga imediat hreanul, usturoiul pisat si leusteanul tocat marunt. Se acopera oala pentru 5-10 minute dupa care se poate servi.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!