Ingrediente: 100 gr unt 100 gr zahar pudra 100 gr ciocolata cu lapte 50 gr ciocolata amaruie 50 gr merisoare 100 gr nuca macinata 75 gr jeleu de capsuni ( sau...
Ingrediente: 300 g faina 550 ml lapte 1 ou 2 linguri de zahar un varf de cutit de sare esenta de rom Si pentru umplutura: Nutella sau Finetti cam 7 biscuiti...
Ingrediente: Pentru o tava de 20 cm : 500 g biscuiti simpli 260 ml lapte 120 g ciocolata (min. 60% cacao) 50 g cacao 100 g unt (la temperatura camerei) 50 g...
Ingrediente: 2 pachete de biscuiti 50 g ciocolata amara 1 cana de lapte 1 lingura de unt 1 cana de arahide crude 3 linguri de zahar brut cacao scortisoara...
Ingrediente: 225 g ciocolata tocata, cu minute 70% cacao 125 g unt moale, nesarat 150 g zahar pudra 1 ou 200 g biscuiti rupti in bucatele de 1cm 100 g...
Ingrediente: Strat de biscuiți : 800 g biscuiți simpli Sirop: 400 ml cafea Crema: 600 ml lapte, 95 g ciocolată cu caramel, 95 g ciocolată cu capsuni, 1 plic...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 100 g unt 150 g zahar 4 oua mari 200 g faina 1 si ½ lingurita praf de copt 4 linguri smantana grasa 1 lingurita plina pudra de ghimbir 3 linguri...
Ingrediente: 400 g biscuiti, 250 g nuci, 200 ml cafea preparata slaba, 2 linguri cacao, 100 g frisca, 1 lingura esenta rom. Pentru crema: 300 g ciocolata...