Varza calita
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.51Euros€ (1.26€/porție)
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Varza se curata de cotor, frunza cu frunza, se taie fisii subtiri si se pune la inabusit in uleiul infierbintat.O sa vi se para ca e foarte multa si nu aveti in ce s-o gatiti, dar pe masura ce puneti din ea la calit, isi va lasa apa, si va face loc pentru toata cantitatea.
- Se amesteca si se adauga piperul, se oparesc rosiile, se curata de coaja, se mixeaza sa rezulte un suc care se toarna peste, sau se taie cubulete .
- Cind s-a inabusit, se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor cca 40 minute, amestecand din timp in timp (eu am lasat-o 1h pentru ca asa scria in comanda: sa fie cat mai uscata).
- Se serveste ca garnitura la diferite preparate, dupa preferinta, cu mamaliguta sau simpla, cu paine.
Inainte de a o baga la cuptor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 509Kcal
- Carbo: 20.5g
- Grăsimi: 41.8g
- Grăsimi sat.: 5.4g
- Proteine: 10.9g
- Fibre: 19.3g
- Zahăr: 20.4g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (864g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Este așa cum am mâncat odată
am gătit această rețetă
anonymous
Recomand a se cali ceapa cu morcov
am gătit această rețetă
anonymous
Asa da varza calita, nu cu fel si fel de legume si verdeturi. Cea mai buna.
am gătit această rețetă
anonymous
NU STIU SA GATESC , DAR ASTA A IESTI FOARTE BUNA
am gătit această rețetă
anonymous
Ok foarte buna
am gătit această rețetă
A
Anca86
Delicioasa.... O voi repeta cu siguranta.
anonymous
Forte buna reteta
anonymous
Cred ca e buna,dupa ce fac va spun.
anonymous
Asa nu cu 3 linguri de lemn de ulei ca la altii
anonymous
Buuuuuuuuuuuuna
Punctează această reţetă