Varza calita
Ingrediente
2
Cost estimat: 2.51Euros€ (1.26€/porție)
Preparare
Preparare40 min
Gătire40 min
- Varza se curata de cotor, frunza cu frunza, se taie fisii subtiri si se pune la inabusit in uleiul infierbintat.O sa vi se para ca e foarte multa si nu aveti in ce s-o gatiti, dar pe masura ce puneti din ea la calit, isi va lasa apa, si va face loc pentru toata cantitatea.
- Se amesteca si se adauga piperul, se oparesc rosiile, se curata de coaja, se mixeaza sa rezulte un suc care se toarna peste, sau se taie cubulete .
- Cind s-a inabusit, se aseaza intr-o tava si se introduce la cuptor cca 40 minute, amestecand din timp in timp (eu am lasat-o 1h pentru ca asa scria in comanda: sa fie cat mai uscata).
- Se serveste ca garnitura la diferite preparate, dupa preferinta, cu mamaliguta sau simpla, cu paine.
Inainte de a o baga la cuptor.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 509Kcal
- Carbo: 20.5g
- Grăsimi: 41.8g
- Grăsimi sat.: 5.4g
- Proteine: 10.9g
- Fibre: 19.3g
- Zahăr: 20.4g
- ProPoints: 15
- SmartPoints: 18
Informații nutriționale pentru 1 porție (864g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
04/01/2014
Asa da varza calita, nu cu fel si fel de legume si verdeturi. Cea mai buna.
am gătit această rețetă
A