Varza proaspata calita de post

Felul principal
4 porții
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca foarte subtire,precum taiteii. Daca nu aveti restrictie la sare,puteti presara putina sare peste varza,o amestecati si o lasati cca jumatate de ora sa se elimine amarealaapoi stoarceti varza usor intre palme pentru a se elimina surplusul de apa .
  • Intr-o cratita se pune varzica tocata ,stoarsa,ceapa tocata marunt,morcovul taiat cubulete,ardeiul taiat feliute sau cubulete, 2 foi de dafin, piper boabe,boabe de coriandru, cimbru, piper macinat ,se toarna putina apa calda si se lasa sa fiarba inabusit.
  • Cand sunt patrunse adaugati vinul alb,rosiile taiate felii , bulion,suc de rosii sau pasta de tomate , marar tocat marunt si se lasa sa mai fiarba la foc mic pana se inmoaie rosiile si se potriveste de sare si condimente .
  • Deasupra se pot pune rondele de rosii,iar daca mai este nevoie se mai adauga putina apa fiarta sau suc de rosii .Se introduce la cuptor pana se rumeneste frumos.
VValentina ionita

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Machilleos

Asta e varza fiearta nu calita

abuz

anonymous

Daca e varza calita.unde-i uleiul ?

abuz

anonymous

Arata oribil si-mi face greata !

abuz

anonymous

Excelent!!!

abuz

anonymous

Delicioasa

abuz

anonymous

F gustoasa

abuz

anonymous

Arata destul de promitatoare doar ca lipseste vreo doi ardei iuti si 2 linguri ulei

abuz

anonymous

Chiar buna!

abuz

anonymous

CRED CA ESTE SUPER BUNA AM SI INGHITIT IN SEC , FAC SI EU AZI

abuz