Varza sau verzele se curata de frunzele urate ,se spala si se toaca foarte subtire,precum taiteii. Daca nu aveti restrictie la sare,puteti presara putina sare peste varza,o amestecati si o lasati cca jumatate de ora sa se elimine amarealaapoi stoarceti varza usor intre palme pentru a se elimina surplusul de apa .
Intr-o cratita se pune varzica tocata ,stoarsa,ceapa tocata marunt,morcovul taiat cubulete,ardeiul taiat feliute sau cubulete, 2 foi de dafin, piper boabe,boabe de coriandru, cimbru, piper macinat ,se toarna putina apa calda si se lasa sa fiarba inabusit.
Cand sunt patrunse adaugati vinul alb,rosiile taiate felii , bulion,suc de rosii sau pasta de tomate , marar tocat marunt si se lasa sa mai fiarba la foc mic pana se inmoaie rosiile si se potriveste de sare si condimente .
Deasupra se pot pune rondele de rosii,iar daca mai este nevoie se mai adauga putina apa fiarta sau suc de rosii .Se introduce la cuptor pana se rumeneste frumos.
Comentarii:
Asta e varza fiearta nu calita
Daca e varza calita.unde-i uleiul ?
Arata oribil si-mi face greata !
Excelent!!!
Delicioasa
F gustoasa
Arata destul de promitatoare doar ca lipseste vreo doi ardei iuti si 2 linguri ulei
Chiar buna!
CRED CA ESTE SUPER BUNA AM SI INGHITIT IN SEC , FAC SI EU AZI