Petitchef

Priconuci

Aperitiv
4 porții
30 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat albusurile spuma cu zaharul vanilat la care se adauga treptat zaharul brun iar la final zaharul cu scortisoara. Peste albusul batut cu indarjire se adauga in ploaie nucile macinate si se amesteca usor cu un tel.
  • Se adauga ulterior cele 2 linguri de faina si plicul de capucino. Se incorporeaza usor si se toarna cu posul fara sprit pe tava acoperita cu hartie de copt. Se dau la cuptorul incalzit in prealabil la foc mic timp de 20-25 minute.


Poze

Priconuci
Priconuci - poza 2
Priconuci - poza 3
Priconuci - poza 4
Priconuci - poza 5
Priconuci - poza 6
Priconuci - poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bilute energizante cu caise
Bilute energizante cu caise
6 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Crumble cu mere - super simplu
Crumble cu mere - super simplu
5 porții
50 min
Foarte ușor
Rețetă Financiers cu migdale
Financiers cu migdale
12 porții
48 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
Fursecuri cu ciocolata, alune si migdale
14 porții
27 min
Foarte ușor
5 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează