Pate de ficat cu ciuperci

Pate de ficat cu ciuperci
Aperitiv
6 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Pui cu smantana si ciuperci - petitchef


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Fierbem stafidele in vin pana se umfla. Oprim focul si le dam deoparte. Intr-o tigaie, topim untul si
    prajim ficatul si ciupercile.
  • Cand sunt aproape gata , adaugam usturoiul pisat,smantana, busuiocul si mai lasam pe foc 1-2 minute. Punem totul in blender,adaugam sare,vegeta ,piper, boia dulce, 2-3 linguri din vinul in care au fiert stafidele si amestecam pana obtinem o pasta uniforma.
  • Pasta se pune intr-un castron , pe fundul caruia am pus stafidele si se da la rece.
  • Un astfel de pate poate fi pastrat 2 zile in frigider si pana la 1 luna in congelator. Atunci cand il aducem la masa rasturnam castronul pe o farfurie.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

24/10/2011

O RETETA FANTASTICA

(0) (0) abuz



+