Se dizolva drojdia in 100g apa calduta (eu am pus drojdie la plic). Se adauga mierea si 150g de faina. Se lasa o ora la dospit, intr-un loc caldut si acoperit cu un servet curat.
Dupa o ora, se adauga 100g lapte si jumatate din restul de faina. Se framanta pana se omogenizeaza amestecul. Se adauga oul, zaharul, sare, restul de faina si ierburile si se framanta din nou cca 10 min. Se incroporeaza si uleiul in coca. Se lasa apoi 45min la crescut.
Dupa 45 min. Se pune in forma de paine sau se fac 4 bile care se pun intr-o tava rotunda si se mai lasa la crescut inca 30 min.
Intre timp se face saramura: se pune o lingurita de sare intr-un paharut cu apa clocotita si se amesteca pana se dizolva sarea. Se pune o lingura de ulei.
Dupa ce au trecut cele 30 min se apasa cu degetul painea astfel incat sa se formeze niste gropite in ea, si se unge cu saramura. Pus pe deasupra si ceva seminte de susan. Se pune la cuptor, la foc mic spre mediu pana se rumeneste.