Paine indiana naan (indian naan bread)

Paine Indiana Naan (Indian Naan Bread)
Altele
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Amesteca drojdia cu mierea si 50 ml apa. Lasa pana cand incepe sa faca spumaAmesteca faina, sarea, uleiul si iaurtul. Adauga laptele, drojdia si restul de 50 ml apaAmesteca cu o lingura la inceput, apoi framanta cu mana pana ce coca devine elastica.
  • Daca coca e prea tare, mai aduga cate putina apa, pana devine mai moale.Lasa coca la crescut intr-un castron cam 1 ora, sau pana ce isi dubleaza volumul
    In timpul acesta incalzeste cuptorul la temperatura maxima si pune in el o tava mare, ca sa se incalzeasca bin.
  • Daca ai piatra pentru pizza, foloseste-o. Cu mainile unse cu ulei scoate coca din castron si imparte-o in 10 bucati.
  • Intinde 3 bucati de coca sub forma ovala, nu prea subtire,ca sa nu iasa foarte uscate dupa copt
  • Pune cele 3 bucati in tava incinsa si coace la 225 C (foarte tare) 7 minute, apoi intoarce pe cealalta parte si mai coace 7 minute.
  • Scoate painea din cuptor si pune tava la loc in cuptor, ca sa se incalzeasca din nou. Mai coace 3 bucati. Continua pana cand termini toata coca.
C Cooking with my soul

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

02/11/2011

Cu siguranta voi incerca. Arata excelent!

(0) (0) abuz