Preparare: din apa si zahar fierbem un sirop. Cat siropul este pe foc, gutuile, dupa ce spalat bine de puf si sters, le trecem prin razatoarea cu ochiurile mici. Cine doreste le poate taia in cubulete mici.
Nu uitati sa le stropiti cu sucul de la lamaie, sa nu se oxidexe. Cand siropul de zahar s-a legat, adaugam pulpa de gutui si la foc mic fierbem gemul. La mine in 40 de minute a fost gata.
Turnati-l in borcanase si cine doreste poate sa le sterilizeze la cuptorul. sarit peste acesta etapa, pentru ca nu o sa-l apuce week-end-ul. Spor la pregatit gemuri si am sa revin cu o reteta de cornuri, umplute cu gem de gutui.
Eliminind coaja ai aruncat pe geam cele mai multe vitamine care le detine fructul de gutui si ca ori care fructe si legume care sunt curatate de coaje !!!!!! WOW chiar asa mult zahar necesita ,diabet curat ,multumim &God bless.
Comentarii (51):
Este exact ce imi doream. Un preparat cu o cantitate mai mica de zahar.
Eliminind coaja ai aruncat pe geam cele mai multe vitamine care le detine fructul de gutui si ca ori care fructe si legume care sunt curatate de coaje !!!!!! WOW chiar asa mult zahar necesita ,diabet curat ,multumim &God bless.
EXCELENT! :*
Explicit,ușor,rapid si delicios..ce altceva s-ar putea spune?!
Foarte buna si foarte aromata
Delicios
Super bun
Este foarte bun si il recomand tuturor celor care viziteaza aceasta pagina ;) sa aveti spor la gatit ;) ;)
Foarte gustos
Buunaaa!