Gem de gutui

Gem de gutui
Aperitiv
Foarte ușor
55 min

Ingrediente

10

Preparare

Preparare15 min
Gătire40 min
  • Preparare: din apa si zahar fierbem un sirop. Cat siropul este pe foc, gutuile, dupa ce spalat bine de puf si sters, le trecem prin razatoarea cu ochiurile mici. Cine doreste le poate taia in cubulete mici.
  • Nu uitati sa le stropiti cu sucul de la lamaie, sa nu se oxidexe. Cand siropul de zahar s-a legat, adaugam pulpa de gutui si la foc mic fierbem gemul. La mine in 40 de minute a fost gata.
  • Turnati-l in borcanase si cine doreste poate sa le sterilizeze la cuptorul. sarit peste acesta etapa, pentru ca nu o sa-l apuce week-end-ul.
    Spor la pregatit gemuri si am sa revin cu o reteta de cornuri, umplute cu gem de gutui.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 6

Corra

Este exact ce imi doream. Un preparat cu o cantitate mai mica de zahar.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eliminind coaja ai aruncat pe geam cele mai multe vitamine care le detine fructul de gutui si ca ori care fructe si legume care sunt curatate de coaje !!!!!! WOW chiar asa mult zahar necesita ,diabet curat ,multumim &God bless.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

EXCELENT! :*

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Explicit,ușor,rapid si delicios..ce altceva s-ar putea spune?!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte buna si foarte aromata

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Delicios

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Super bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este foarte bun si il recomand tuturor celor care viziteaza aceasta pagina ;) sa aveti spor la gatit ;) ;)

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Buunaaa!

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 6