Se incalzeste uleiul intr-o tigaie mare, se adauga ciupercile si se prajesc la foc mare, timp de 5 minute amestecand din cand in cand.
Se adauga usturoiul, cimbru , sucul de lamaie si condimente dupa gust, se amesteca bine.
Se aranjeaza salata intr-un castron mare, se pun restul ingredientelor (rosiile, castravetele, ceapa, feta, maslinele), apoi se adauga ciupercile si se amesteca bine. Se serveste rece.
Comentarii:
Un deliciu! multumesc Chef!
Fantastica foarte gustoasa si destul de ieftina
Buna sanatoasa
SUNA BINE
Suna atat de bine incat ma grabesc sa fac si eu salata! :)
Simpla, rapida si gustoasa. o voi gati chiar azi. multumesc !
Gustoasa,buna
Bun
Totusi, o intrebare, de ce ciuperci conservate, de ce nu ciuperci proaspete, se feliaza in max 1 min...