Pentru a servi o portie de salata cu branza ai nevoie de:
Preparare
Ceapa se spala, se toaca marunt (parte alba si parte verde). Castravetele se toaca rondele, se adauga peste ceapa.
Ardeiul se toaca cubulete marunte, se adauga si el in bol, peste ceapa si castravete. Se adauga ulei si sare, se amesteca, se adauga rosiile (spalate, taiate felii). Abia la final se adauga branza, se decoreza cu cateva frunze de patrunjel.
Castravetele se taie rondele, nu se toaca; a toca o leguma inseamna a taia in bucatele mici. De ce rosiile sunt mici in aceasta salata? este o salata de vara obisnuita cu rosii, castraveti si ceapa la care se adauga si putina telemea.
Comentarii (15):
Foarte buna
Castravetele se taie rondele, nu se toaca; a toca o leguma inseamna a taia in bucatele mici.
De ce rosiile sunt mici in aceasta salata? este o salata de vara obisnuita cu rosii, castraveti si ceapa la care se adauga si putina telemea.
Bomba de vitamine, excelenta !
Ok
Obisnuita,dar e buna
Cam banala
Super buna
Este o salata racoritoare!
Cam rudimentara si inestetica pentru eventualii invitati
Sanatoasa nu gluma !!!