Legumele se spala. Se taie in cubulete. Se incinge tigaia intre timp
Se folosesc pentru calirea rapida a legumelor doar 1-2 lingurite cu ulei vegetal, de floarea-soarelui.
Dupa ce s-au calit legumele, se iau de pe foc, se scurg, se lasa un pic sa se raceasca.
Intre timp, se pregateste aluatul din 2 iaurturi, 2 oua, sare, 2 linguri cu ulei si faina cat cuprinde.
Aluatul se intinde bine. Se pun legumele pe foaia de aluat, se ruleaza bine, astfel incat marginile sa fie bine prinse. Se incalzeste cuptorul. Se baga rulada in tava. Pentru a nu se prinde, se poate intinde putina faina pe tava.
Rulada se tine in cuptor pret de 1 ora, la foc mediu.
Comentarii:
Super
Foarte buna
Sper sa fie la fel de buna pe cat e de simpla de facut,
Abia astept sa o fac. sper sa fie excelenta.
Poate la gust sa fie buna...ca la aspect......iti vine sa vomiti !
Foarte interesanta si gustoasa receta
Excellent, tres bonn.
Este o grozavie! Nu-mi ajung calificativele!