Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan
Ingrediente
2
Sos cremos de smantana si parmezan:
Rețete inrudite
Butter chicken - pui în sos cremos cu unt, preparatul indian prin excelență!
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.
- Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
- Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Larisa,
06/11/2018
E f buna reteta. Merge si cu ciuperci, vinete, sparanghel, bucatele de broccoli.
mihaela,
14/07/2018
Stela...se vede ca nu ai habar de nimic .Deci,le tavalesti prin ou si apoi prin amestecul parmezan,pesmet,sare piper.Ce e asa complicat???
stela,
20/05/2017
"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?