Fasii de dovlecei cu parmezan si sos cremos de smantana si parmezan

Felul principal
2 porții
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

2

Sos cremos de smantana si parmezan:


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Butter chicken - pui în sos cremos cu unt, preparatul indian prin excelență!


Preparare

Preparare20 min
Gătire20 min
  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Intr-un castron combinati pesmetul, parmezanul, sare si piper. In altul bateti ouale cu putina sare si piper.
  • Taiati dovlecelul in fasii potrivite, pe care le tavaliti prin ou si dupa prin amestecul uscat. Le asezati pe o tava tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptor pana devin aurii si crocante.
  • Intre timp pregatiti sosul: amestecati smantana cu parmezanul si adaugati sare dupa gust.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

06/07/2015

Delicios si rapid

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
Larisa, 06/11/2018

E f buna reteta. Merge si cu ciuperci, vinete, sparanghel, bucatele de broccoli.

(0) (0) abuz
mihaela, 14/07/2018

Stela...se vede ca nu ai habar de nimic .Deci,le tavalesti prin ou si apoi prin amestecul parmezan,pesmet,sare piper.Ce e asa complicat???

(1) (0) abuz
22/05/2017

Foarte bun!!

(0) (0) abuz
stela, 20/05/2017

"Le tavaliti prin ou si dupa"? Cum sa le tavalim prin dupa si ce e aia?

(1) (3) abuz



+