Mochis cu unt de arahide

Desert
8 porții
Foarte ușor
15 min

Cunoaștem Japonia pentru mâncărurile sale delicioase pe care le iubim atât de mult, gyozas, ramen sau chiar bento, dar ce ziceți de produse de patiserie? Astăzi vom descoperi mochis, dulciuri mici servite adesea la ceremonia ceaiului și bineînțeles fără gluten. Am ales să le ornăm cu unt de arahide, pentru un maxim de răsfăț, dar sunteți liberi să fiți creativi. Urmați rețeta de mai jos ↓↓


Ingrediente

8

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare


Observații

Ce umpluturi ar trebui să folosiți pentru mochi?

În mod tradițional, mochi este acoperit cu o pastă dulce de fasole roșie, unele versiuni conțin bucăți de fructe, dar poți fi creativ și poți acoperi cu ganache de ciocolată, tartinat sau chiar înghețată pentru a face mochi congelat!

Cum se păstrează mochi?

În mod ideal, este mai bine să mănânci mochi-ul imediat, dar le poți păstra aproximativ 3 zile într-un recipient ermetic, ferit de lumină (între 14 și 19 grade). Depozitarea la frigider nu este recomandată deoarece mochis-ul riscă să se întărească.

Puteți pune mochi în congelator?

Puteți pune mochis la congelator dacă vă decideți să faceți o versiune acoperită cu o lingură de înghețată.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+