Intr-o oala separat se pune la fiert morcovul si mazarea. Intr-o tigaie se caleste ceapa in 2-3 linguri ulei de masline.
Cand sa inmuiat se pune carnea taiata fasiute subtiri. Se adauga si ciupercile taiate fasiute si se calesc pana se inmoaie toate. Peste orezul fiert se pune morcovul fiert si el si taiat cubulete mici. Se pune si mazarea fiarta si ea.
La sfarsit in tigaie punem si ardeiul gras taiat cubulete mici si mai lasam un minut si luam de pe foc.
Amestecam toate ingredientele calite cu orezul amestecat cu morcovul si mazarea.
Se pune putin sos de soia. Cury, chili si oregano din fiecare cate putin. Se amesteca totul bine, se condimenteaza si cu piper si sare si se amesteca bine si gata orezul nostru.
O bunatate de orez pentru cei ce iubesc picanteria, merita incercata. Si noi am servit si cu frigarui de porc si legume, o bunatate.
Comentarii:
Prost
Mmm minunat
Bravo...o reteta simpl dar delicioasa totodata. eu am incercato si credetima nu am pierdut timpul degeaba!
Oricat ne chinuim tot nu iese orezul facut de iei(chinezi)