Nu vrei sa mananci carne de sarbatori? Opteaza pentru scoici! O reteta foarte usor de facut daca urmezi indicatiile noastre pas cu pas.
Inainte de a comenta aiurea incercati sa intelegeti ce cititi.
Criticati in modul cel mai pur balcanic/romanesc.
"Bulionul, cunoscut și sub numele de bouillon, este un lichid sărat făcut din apă în care oasele, carnea sau legumele au fost fierte la foc mic. Poate fi consumat singur, dar este cel mai frecvent folosit pentru a prepara alte feluri de mâncare, cum ar fi supe, sosuri și sosuri."
wikipaedeia, fir-ar ea de wiki. O cautare, atata trebuia, inainte de critica aiurea.
Nu e vorba de suc de rosii ci de "concentrat de supa".
Este amuzant sa citim comentarii ale unor nestiutori care sunt si tafnosi pe cat sunt de naivi...sau poate chiar de aceea?!?!....Petit chef ...Felicitari....faceti o treaba minunata...tineti-o tot asa!
Da, retetele de pe aici sint, majoritatea, scrise de persoane plecate din tara, care ne amuza cu descoperirile lor culinare de pe aiurea :) Acuma, eu ma gindesc ca ele-s tot pentru gospodine care au fost, la origine, romance, iar acum gatesc si ele cu ce au, sarmanele, pe acolo pe unde sint. In tara de bastina, nenorocita asta de tarisoara a noastra, a celor ramasi acasa, inca se bateste cu bulion, chiar si cumparat, daca nu facut in casa. Vai de capoul nostru, n-am auzit noi de bulion la cub? Rusine!!! De scoici nu zic nimic, ca astea-s pe toate drumurile...
Am 76 de ani si ma distrez urmarind zilnic retetele transmise de Dvs. dar nu am auzit, pana acum, de bulion la cub!
De fapt este un cub ca si cel de concentrat de supa.