Risotto cu st jacques si sofran

Felul principal
2 porții
Ușor
50 min

Nu vrei sa mananci carne de sarbatori? Opteaza pentru scoici! O reteta foarte usor de facut daca urmezi indicatiile noastre pas cu pas.


Ingrediente

2

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare5 min
Gătire45 min



Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

ursache, 09/01/2021

Inainte de a comenta aiurea incercati sa intelegeti ce cititi.
Criticati in modul cel mai pur balcanic/romanesc.
"Bulionul, cunoscut și sub numele de bouillon, este un lichid sărat făcut din apă în care oasele, carnea sau legumele au fost fierte la foc mic. Poate fi consumat singur, dar este cel mai frecvent folosit pentru a prepara alte feluri de mâncare, cum ar fi supe, sosuri și sosuri."
wikipaedeia, fir-ar ea de wiki. O cautare, atata trebuia, inainte de critica aiurea.
Nu e vorba de suc de rosii ci de "concentrat de supa".

(2) (0) abuz
Socrate, 23/10/2018

Este amuzant sa citim comentarii ale unor nestiutori care sunt si tafnosi pe cat sunt de naivi...sau poate chiar de aceea?!?!....Petit chef ...Felicitari....faceti o treaba minunata...tineti-o tot asa!

(1) (0) abuz
ancamaria, 28/02/2018

Da, retetele de pe aici sint, majoritatea, scrise de persoane plecate din tara, care ne amuza cu descoperirile lor culinare de pe aiurea :) Acuma, eu ma gindesc ca ele-s tot pentru gospodine care au fost, la origine, romance, iar acum gatesc si ele cu ce au, sarmanele, pe acolo pe unde sint. In tara de bastina, nenorocita asta de tarisoara a noastra, a celor ramasi acasa, inca se bateste cu bulion, chiar si cumparat, daca nu facut in casa. Vai de capoul nostru, n-am auzit noi de bulion la cub? Rusine!!! De scoici nu zic nimic, ca astea-s pe toate drumurile...

(1) (2) abuz
catinca, 16/12/2017

Am 76 de ani si ma distrez urmarind zilnic retetele transmise de Dvs. dar nu am auzit, pana acum, de bulion la cub!

(2) (2) abuz
Răspuns Petitchef_ro:

De fapt este un cub ca si cel de concentrat de supa.




+