Se incinge cuptorul la 200°C ( 180°C cu ventilator sau treapta 3-4 ). Locasurile din tava se ung cu putina grasime. Se pun foile de aluat una peste alta pe suprafata de lucru. Se taie pe lung in 3 fasii, fiecare fasie in cate 4 patrate. In fiecare locas din tava se pune cate un patrat de aluat, care se unge cu un strat subtire de ulei. In acest scop se amesteca cele 2 sorturi de ulei. Pe fiecare patrat se pune un al doilea patrat, usor deplasat intr-o parte ( rotit intr-o parte ) si se unge cu putin ulei. Se repeta operatia si cu cel dea-l treilea rand de patrate. Tava cu cosuletele se da la cuptor 5-7 minute. Pentru umplutura se curata usturoiul si se toaca marunt. Se spala cepele verzi, morcovul, mazarea si varza pak choi. Se taie toate legumele in rondele sau fasii. Se spala mugurii de fasole si se scurg. Restul de ulei se incinge in tuci. Se calesc in el usturoiul, ceapa verde si ghimbirul, amestecand. Se adauga morcovii si se mai tine 2 minute. Se pun apoi mazarea, varza si mugurii de fasole si se mai calesc inca 2-3 minute. Se potriveste gustul cu sos de soia. Amestecul se pune in cosuletele de aluat, se orneaza si se servesc imediat.
Comentarii:
Buni dar cam plini de calorii....