Morcovul si pastarnacul se taie cubulete, pestele se taie bucati potrivit de nici, ceapa se da prin razatoarea mica, iar fasolea verde se rupe de lungine potrivita, (fasolea poate sa fie si de la borcan sau congelata). Intr-o oala se pune uleiul si ceapa si se caleste ceapa putin (se lasa pe foc pana incepe sa sfaraie), dupa care se adauga pestele si restul de legume si circa 200 ml apa. Se lasa la foc mare pana incep sa se schimbe toate ingredientele la culoare dupa care se adauga inca circa 2-2,5 litri de apa calduta, sare si piper dupa gust si se lasa la foc potrivit pana cand ingredientele vor fi fierte. La sfarsit se adauga bors magic dupa gust si verdeata. Se poate servi cu smantana.
Doamneee feresteee cum sa pui fasole verde la ciorba de peste ???? Se pun divers feluri de peste ,ceapa , 3-4 cartofi taiati mai mari un morcov (optional) , ulei , rosii , un ardei si leustean . Pui toate legumele la fiert si la sfarsit pui pestele cand sa ridicat la suprafata inseamna ca este gata se acreste cu otet si se pune mult leustean . Se serveste cu mujdei de usturoi . Pofta buna!!! (reteta din Delta Dunarii nu porcaria asta )
Cand am citit am ras "cu lacrimi" cum o ciorba (bors) de peste a fost transformata in ciorba de legume cu adaos de E-uri. reteta "varza"!!!!!!! Nu mai postati de dragul scrisului.
Da ingrediente sanatoase pacatcaciapa data pe razatoare devine amaruie si borsul magic e un ingredient care nu trebuie folosit pentru mai multe motive oricum binisor
Comentarii (12):
Bors magic!? Doamne fereste! Slava Domnului, inca se gaseste bors adevarat!
Ciorba de macrou ?! N-as manca asa ceva !
Doamneee feresteee cum sa pui fasole verde la ciorba de peste ???? Se pun divers feluri de peste ,ceapa , 3-4 cartofi taiati mai mari un morcov (optional) , ulei , rosii , un ardei si leustean . Pui toate legumele la fiert si la sfarsit pui pestele cand sa ridicat la suprafata inseamna ca este gata se acreste cu otet si se pune mult leustean . Se serveste cu mujdei de usturoi .
Pofta buna!!!
(reteta din Delta Dunarii nu porcaria asta )
Cand am citit am ras "cu lacrimi" cum o ciorba (bors) de peste a fost transformata in ciorba de legume cu adaos de E-uri.
reteta "varza"!!!!!!! Nu mai postati de dragul scrisului.
Delicios
Reteta de la strabunica continea peste,ceapa ardei rosii bors si leustean.sa stiti ca stia ce face,era crescuta pe malul Dunarii
F.buna prefer borsul natural
Eu nu pun pestele de la inceput odata cu legumele ca se fierbe prea tare si se face praf ,ex morcovul fierbe mai greu ,in rest toate bune !
Da ingrediente sanatoase pacatcaciapa data pe razatoare devine amaruie si borsul magic e un ingredient care nu trebuie folosit pentru mai multe motive oricum binisor
Buna