Petitchef

Ciorba de ciuperci

Antreuri
6 porții
15 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata ceapa, usturoiul si morcovul. Ceapa si morcovul se dau prin razatoarea mica, usturoiul se zdrobeste cu presa. Se pun toate in cratita, se adauga si uleiul, se calesc pana incepe sa se vada o colorare portocalie a uleiului de la morcov, dupa care se adauga ciupercile si piperul (ciupercile vor fi scurse de apa din borcan si se vor trece printr-un jet de apa rece). Se vor lasa toate la foc mic pana incepe sa sfaraie, apoi se adauga apa si ce fierg circa 15 minute, pana cand ciupercile sunt pe jumatate fierte, dupa care se adauga cartoful curatat si taiat cubulete de marimi potrivite. Se adauga sare dupa gust. Cand cartoful este fiert ciorbita este gata.

    Se adauga deasupra verdeata si se acreste cu lamaie. Se poate servi cu smantana, iar daca dorim sa fie de post o servim doar cu lamaie.


Poze

Ciorba de ciuperci
Ciorba de ciuperci - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/05/2014

Pai cum sa pui legumele la calit si pe urma sa torni uleiul ??? hmmmmmmmmmm

(0) (0) Abuz
01/03/2014

Super

(0) (0) Abuz
27/09/2013

Yummmy , I've dreamed last night about you! ;)

(0) (0) Abuz
16/04/2013

Am incercat si e foarte buna

(0) (0) Abuz
07/12/2011

Interesanta

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
Pui cu smantana si ciuperci - petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
Rulouri de primăvară cu creveți și ciuperci
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Risotto super cremos cu ciuperci
Risotto super cremos cu ciuperci
2 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Articole conexe

Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste Ciorba de miel – are gust special doar la masa de Paste

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează