Ciorba de ciuperci

Antreuri
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire30 min
  • Se curata ceapa, usturoiul si morcovul. Ceapa si morcovul se dau prin razatoarea mica, usturoiul se zdrobeste cu presa. Se pun toate in cratita, se adauga si uleiul, se calesc pana incepe sa se vada o colorare portocalie a uleiului de la morcov, dupa care se adauga ciupercile si piperul (ciupercile vor fi scurse de apa din borcan si se vor trece printr-un jet de apa rece). Se vor lasa toate la foc mic pana incepe sa sfaraie, apoi se adauga apa si ce fierg circa 15 minute, pana cand ciupercile sunt pe jumatate fierte, dupa care se adauga cartoful curatat si taiat cubulete de marimi potrivite. Se adauga sare dupa gust. Cand cartoful este fiert ciorbita este gata.

    Se adauga deasupra verdeata si se acreste cu lamaie. Se poate servi cu smantana, iar daca dorim sa fie de post o servim doar cu lamaie.

Punctează această reţetă

Ramona-MonicaRamona-Monica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Pai cum sa pui legumele la calit si pe urma sa torni uleiul ??? hmmmmmmmmmm

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Yummmy , I've dreamed last night about you! ;)

abuz

anonymous

Am incercat si e foarte buna

abuz

anonymous

Interesanta

abuz