Ciorba de ciuperci cu kaizer

Ingrediente
8
Preparare
Preparare10 min
Gătire30 min
- Se incinge uleiul in oala de ciorba, si se caleste un pic ceapa si kaizerul taiat feliute. Se adauga apoi morcovul, dupa 2-3 minute, ardeii taiati si tijele de telina rondele. Se adauga cca 4 l apa, cartofii intregi (curatati), ciupercile taiate mai marisor. Cand au fiert cartofii se scot si se paseaza, ca un piure (pentru a lega ciorba, ai da consitenta) si se pun din nou in oala, se adauga concentratul si anasonul. Se las adoua clocote si se inchide focul. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se pun 2, 3 polonice de supa ca sa ajunga la o temperatura apropiata cu cea a compzitiei din oala si se toarna incet, amestecand continuu, in ciorba. La urma se adauga sucul de lamaie amestecat cu usturoiul. Se poate pune o legaura de marar foarte fin taiat. Se acopera cu un capac si se poate servi dupa 10 minute. Se serveste cum arar tocat si/sau frunze de morcov.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Imi place mult mama a facut de multe ori
am gătit această rețetă
F
felicia_r2015_1
Cred ca e vorba de frunze de patrunjel. N-am mai auzit frunze de morcov in mancaruri. In rest cred ca e f. buna, am sa incerc si eu
anonymous
Vad ca pui atat cepele cat si morcovii intregi, nu cred sa iasa ceva de doamne-ajuta!
anonymous
EXCELENT DE BUNĂ.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.
anonymous
Foarte interesant
anonymous
BON ,TRE BON !
anonymous
E o idee buna ptr acest sfarsit de saptamana....
anonymous
Super tare!
anonymous
Foarte gustoasa aceasta ciorba shi iasa destul de mult
anonymous
Am gatit aceasta ciorba ...este deosebita,foarte gustoasa !!
Punctează această reţetă