Ciorba de ciuperci cu kaizer

Ciorba de ciuperci cu kaizer
Antreuri
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

8

Preparare

Preparare10 min
Gătire30 min
  • Se incinge uleiul in oala de ciorba, si se caleste un pic ceapa si kaizerul taiat feliute. Se adauga apoi morcovul, dupa 2-3 minute, ardeii taiati si tijele de telina rondele. Se adauga cca 4 l apa, cartofii intregi (curatati), ciupercile taiate mai marisor. Cand au fiert cartofii se scot si se paseaza, ca un piure (pentru a lega ciorba, ai da consitenta) si se pun din nou in oala, se adauga concentratul si anasonul. Se las adoua clocote si se inchide focul. Se bat ouale, se amesteca cu smantana, se pun 2, 3 polonice de supa ca sa ajunga la o temperatura apropiata cu cea a compzitiei din oala si se toarna incet, amestecand continuu, in ciorba. La urma se adauga sucul de lamaie amestecat cu usturoiul. Se poate pune o legaura de marar foarte fin taiat. Se acopera cu un capac si se poate servi dupa 10 minute. Se serveste cum arar tocat si/sau frunze de morcov.

Punctează această reţetă

CCassandra17

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Imi place mult mama a facut de multe ori

am gătit această rețetă
abuz

felicia_r2015_1

Cred ca e vorba de frunze de patrunjel. N-am mai auzit frunze de morcov in mancaruri. In rest cred ca e f. buna, am sa incerc si eu

abuz

anonymous

Vad ca pui atat cepele cat si morcovii intregi, nu cred sa iasa ceva de doamne-ajuta!

abuz

anonymous

EXCELENT DE BUNĂ.CORNELIU P.ONEŞTI-BC.

abuz

anonymous

Foarte interesant

abuz

anonymous

BON ,TRE BON !

abuz

anonymous

E o idee buna ptr acest sfarsit de saptamana....

abuz

anonymous

Super tare!

abuz

anonymous

Foarte gustoasa aceasta ciorba shi iasa destul de mult

abuz

anonymous

Am gatit aceasta ciorba ...este deosebita,foarte gustoasa !!

abuz
  • pagina 1 / 2