Se face mai intai un aluat ca de paine care se lasa la dospit 30 de minute.
Hribii, fierti, se dau prin masina de tocat, se adauga ceapa taiata marunt si calita pana devine aurie, apoi se incorporeza morcovul ras fin, ouale intregi batute putin din care scoateti o lingura pentru uns rulada, sarea piperul si o legatura de patrunjel, sau un amestec de marar, patrunjel si asmatui tocate marunt. Se omogenizeaza totul.
Dupa ce aluatul a crescut, se intinde o singura foaie si se unge cu amestecul de hribi, se ruleaza strans si se pune intr-o tava de cozonac unsa cu ulei. Pe deasupra, rulada astfel obtinuta, se unge cu oul batut pus deoparte. Tava se da la cuptorul preincalzit, 50-60 de minute la foc potrivit. Cand este gata, se scoate pe o planseta din lemn si se lasa sa se raceasca. La masa se taie felii si se pun pe un platou.
Comentarii:
Bunnn!!
Opera de arta ! sper sa fac si eu...
Am sa o incerc cred cai buna
Bun bun si aspectoasa...
Bun...
Votre commentaire:este tare,tare bun , parca este cozonac cu nuca , tot asa vreau sa fac , dar umplut cu varza calita
F tare !
Pare gustoasa.
Foarte aspectoasa si gustoasa
.