Amestecati ingredientele uscate pentru aluat. Dupa ce s-au incorporat bine, adaugati apa si mai amestecati pana se incorporeaza si devine un aluat nesfaramicios. Daca mai este nevoie, mai adaugati apa putin cate putin. Apoi formati aluatul intr-un bot si dati-l la frigider impachetat in folie transparenta cam o ora pentru a se relaxa.
Dupa o ora asezati aluatul pe masa data in prealabil cu faina, si intindeti aluatul intr-o forma aprox. rotunda, cu sucitorul.
Mai dati aluatul astfel intins la frigider, pana pregatiti caisele.
Spalati si curatati de sambure caisele. Taiati-le in 6 si apoi amestecati-le cu sare si zahar.
Asezati-le pe aluat, lasand marginile libere. Adunati marginile peste caise, pentru a forma o tarta.
Dati la cuptorul preincalzit la foc foarte tare. Coaceti intre 35 si 45 de minute, fiind atenti sa nu se arda aluatul.
Ornati cu migdale. Coaceti migdalele intr-o tigaie dupa ce le-ati feliat sau maruntit, pentru a elibera savoarea.