Rață la grătar

Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Sandvis cu piept de rata afumat, rosii uscate, rucola si otet balsamic
-
Piept de rata cu sos de trufe
-
Cum să gătești un piept de rață la cuptor?
-
Cum gătești un piept de rață în tigaie?
Preparare
Preparare10 min
Gătire1 oră
- Cureţi carnea si o intepi cu furculita din loc in loc si pui cu margarina. Asezi pe un grătar, deasupra unei tăvi în care se scurge grăsimea topită în timpul coptului. O pui în cuptorul încins şi o laşi 60 de minute.
Intre timp, întorci carnea şi scurgi grăsimea din tavă, pe care apoi o amesteci cu miere şi cu ea ungi carnea de mai multe ori pe timpul coacerii până în momentul în care este rumenită.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: