Petitchef

Prajitura cu osanza - Haiose-Hajos Teszta

Altele
4 porții
10 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pt. Aluat :

Untura cu care ungem aluatul :

Untura cu care ungem aluatul :

Preparare

  • Apa minerala sau sifon cat cupride Toate se lucreaza bine impreuna pana se omogenizeaza aluatul si se lasa la rece 1/2 ora .
  • Se amesteca bine si se imparte in 4 gramezi cu care se va unge aluatul de mai sus din 1/2 ora in 1/2 ora. Dupa fiecare ungere lasam aluatul sa stea la rece. Se va avea grija ca de fiecare data dupa ce a intins si uns sa impaturim in acelasi sens aluatul. Inainte de coacere la ultima intindere aluatul il intind de grosimea degetului mic,nu mai subtire ptr. ca atunci nu mai are ce sa se deschida.
  • Hajosele ies mai bine daca le coacem doar a doua zi. Se vor taia cu un cutit infierbantat in foc , si intotdeauna eu tau marginile cu cutitul infierbantat. Se umplu patratele cu dulceata de prune se pliaza dar fara sa se apese si se aseaza in tava cu deschizatura spre interiorul cuptorului.
  • Se lasa primele 10 minute la foc mare pana incepe sa creasca , sa se deschida apoi dam focul la minim. Restul aluatului taiat il vom tine in continuare la rece pana il introducem in cuptor.
  • Se da prin zahar praf amestecat cu zahar vanilat dupa ce a racit un pic. Alaturat va pun un link spre un filmulet unde am incercat sa surprind esentialul , secretul reusitei acestei prajituri .


Poze

Prajitura cu osanza - Haiose-Hajos Teszta
Prajitura cu osanza - Haiose-Hajos Teszta - poza 2

Întrebări:




Comentarii (32):

21/12/2014

Foarte buna

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/03/2014

Foarte bune si delicioase,as manca fara incetare daca nu ar fi problema kilogramelor......

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
29/12/2013

Ffff bunaaaaaaaaaaaaaaaaa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
georgeta, 16/12/2018

Super bune!!!

(0) (0) Abuz
01/02/2015

Este cea mai delicioasa prajitura

(0) (0) Abuz
31/12/2014

Super bunaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.

(0) (0) Abuz
25/04/2014

Este cea mai gustoasa prajitura pe care am mancat-o

(0) (0) Abuz
16/04/2014

F buna !

(0) (0) Abuz
11/02/2014

Foarte buna

(0) (0) Abuz
01/02/2014

E super

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la microunde
Prajitura la microunde
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Negresa – cea mai iubita prajitura de casa Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta „Buturuga” prajitura traditionala de Craciun in Franta

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează