Prajitura cu foi de napolitana

Altele
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se amesteca bine nuca si mierea, avand grija ca acest mix sa fie totusi mai moale, ca sa-l puteti intinde.
  • Se unge mai intai dosul unei foi de napolitana, se pune deasupra o alta foaie, se unge si aceea, si tot asa pana aveti o prajitura inalta cat doriti dvs.
  • Pentru un aspect placut, fiti atenti ca ultima foaie sa fie asezata cu modelul la exterior. Apoi, se asaza pe prajitura un fund de lemn, si peste el o carte foarte groasa sau o alta greutate pe care o aveti la indemana.
  • Lasati asa pentru cateva ore, sa se inmoaie napolitana si sa se imbine foile intre ele. Taiati dupa fantezie si delectati-va.
SSimona Schwab

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

31/07/2013

Foarte buna prajitura

am gătit această rețetă
(0) (0) abuz
15/03/2013

Ok

(0) (0) abuz
18/10/2012

Excelenta

(0) (0) abuz
13/08/2012

Nimic bun

(0) (0) abuz
30/12/2011

Esu7u6y6y

(0) (0) abuz