Petitchef

PRAJITURA CU FOI DE NAPOLITANA.

Altele
8 porții
30 min
1 zi 6 h
Foarte ușor

Ingrediente

8

Preparare

  • Biscuitii se dau prin masina de tocat,sau se pun la robot.

    Se adauga intr-un castron.Se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul,untul si cacaoa.Se lasa sa fiarba pana cand se topeste tot zaharul.

    Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga peste biscuit.Se mesteca bine pana cand totul devine o pasta.

    Se adauga,visinele,stafidele si visinata peste biscuiti.Daca dam si la copii vom scoate visinele si visinata din compozitie si vom adauga esenta de rom.

    Se tapeteaza o forma de cozonac cu folie alimentara.Se pune o foaie de napolitana pe fundul unei forme de cozonac.Se pune un rand de crema,foaie,crema si tot asa pana terminam crema.

    Ultima parte trebuie sa fie foaie de napolitana.Se lasa la frigider pana se intareste bine.Se glazureaza cu ciocolata topita sau se poate lasa asa.


Întrebări:

Cate grame are pachetul de unt ? sunt pachete de diferite marimi multumesc ana

Răspuns:

Buna,pachetul de unt pe care l-am luat eu are 200 grame.O seara minunata.




Comentarii (35):

01/04/2015

Cred ca este bine sa nu se glazureze....este buna si asa !!

am gătit această rețetă (1) (0) Abuz
alexor, 29/05/2014

Excelenta

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/01/2014

Nu prea am inteles prepararea."eadauga intr.un castron",seadauga peste biscuit"??revizuiti,va rog,sa putem sa o folosim?multumesc.Pagina imi e de un real ajutordealtfel.o zi plina de iubire.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
LALYCA
Răspuns LALYCA:

Nu inteleg ce anume nu va este neclar.Pui biscuitii dati prin masina de tocata intr-un castron,adaugi laptele racit,apoi se adauga celelante ingrediente.Daca ati citi reteta cu atentie ati intelege,dar este mai usor sa comentam rautacios.O zi minunata!

30/11/2013

Praf huuuaa

am gătit această rețetă (0) (1) Abuz
14/10/2013

Excelenta prajitursa

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
02/04/2015

Eu nu as pune untul la fiert. odata cu zaharul...Nu ai scris ca stafidele trebuie sa fie puse la inmuiat...Nu folosesc nici visinata si nici visinele. Se mai pot adauga si cateva nuci macinate . Cred ca va fi mai gustoasa ! O seara buna !

(0) (0) Abuz
02/04/2015

Buna de tot

(0) (0) Abuz
01/04/2015

Delicioasa!

(0) (0) Abuz
01/04/2015

Apetisanta.

(0) (0) Abuz
perjoiu rodica_p2013
perjoiu rodica_p2013, 01/04/2015

Cred ca e super de buna !

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 4

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Prajitura-fursec
Prajitura-fursec
8 porții
40 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura bundt cu morcovi
Prajitura bundt cu morcovi
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Articole conexe

„Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Colectie de prajituri cu foi Colectie de prajituri cu foi „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează