Prajitura cu foi de napolitana.

PRAJITURA CU FOI DE NAPOLITANA.
Altele
Foarte ușor
1 zi 6 h 30 m

Ingrediente

8

Preparare

Preparare30 min
Gătire1 zi 6 h
  • Biscuitii se dau prin masina de tocat,sau se pun la robot.

    Se adauga intr-un castron.Se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul,untul si cacaoa.Se lasa sa fiarba pana cand se topeste tot zaharul.

    Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga peste biscuit.Se mesteca bine pana cand totul devine o pasta.

    Se adauga,visinele,stafidele si visinata peste biscuiti.Daca dam si la copii vom scoate visinele si visinata din compozitie si vom adauga esenta de rom.

    Se tapeteaza o forma de cozonac cu folie alimentara.Se pune o foaie de napolitana pe fundul unei forme de cozonac.Se pune un rand de crema,foaie,crema si tot asa pana terminam crema.

    Ultima parte trebuie sa fie foaie de napolitana.Se lasa la frigider pana se intareste bine.Se glazureaza cu ciocolata topita sau se poate lasa asa.

Punctează această reţetă

LALYCALALYCA

Întrebări

Cate grame are pachetul de unt ? sunt pachete de diferite marimi multumesc ana

Buna,pachetul de unt pe care l-am luat eu are 200 grame.O seara minunata.

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Cred ca este bine sa nu se glazureze....este buna si asa !!

am gătit această rețetă
abuz

alexor

Excelenta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu prea am inteles prepararea."eadauga intr.un castron",seadauga peste biscuit"??revizuiti,va rog,sa putem sa o folosim?multumesc.Pagina imi e de un real ajutordealtfel.o zi plina de iubire.

am gătit această rețetă
abuz
LALYCA
Răspuns LALYCA:

Nu inteleg ce anume nu va este neclar.Pui biscuitii dati prin masina de tocata intr-un castron,adaugi laptele racit,apoi se adauga celelante ingrediente.Daca ati citi reteta cu atentie ati intelege,dar este mai usor sa comentam rautacios.O zi minunata!

anonymous

Praf huuuaa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelenta prajitursa

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Eu nu as pune untul la fiert. odata cu zaharul...Nu ai scris ca stafidele trebuie sa fie puse la inmuiat...Nu folosesc nici visinata si nici visinele. Se mai pot adauga si cateva nuci macinate . Cred ca va fi mai gustoasa ! O seara buna !

abuz

anonymous

Buna de tot

abuz

anonymous

Delicioasa!

abuz

anonymous

Apetisanta.

abuz
perjoiu rodica_p2013

perjoiu rodica_p2013

Cred ca e super de buna !

abuz
  • pagina 1 / 4