Prajitura cu foi de napolitana.

Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire1 zi 6 h
- Biscuitii se dau prin masina de tocat,sau se pun la robot.
Se adauga intr-un castron.Se pune laptele pe foc impreuna cu zaharul,untul si cacaoa.Se lasa sa fiarba pana cand se topeste tot zaharul.
Se lasa sa se raceasca putin apoi se adauga peste biscuit.Se mesteca bine pana cand totul devine o pasta.
Se adauga,visinele,stafidele si visinata peste biscuiti.Daca dam si la copii vom scoate visinele si visinata din compozitie si vom adauga esenta de rom.
Se tapeteaza o forma de cozonac cu folie alimentara.Se pune o foaie de napolitana pe fundul unei forme de cozonac.Se pune un rand de crema,foaie,crema si tot asa pana terminam crema.
Ultima parte trebuie sa fie foaie de napolitana.Se lasa la frigider pana se intareste bine.Se glazureaza cu ciocolata topita sau se poate lasa asa.
Întrebări
Cate grame are pachetul de unt ? sunt pachete de diferite marimi multumesc ana
Buna,pachetul de unt pe care l-am luat eu are 200 grame.O seara minunata.
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Cred ca este bine sa nu se glazureze....este buna si asa !!
am gătit această rețetă
A
alexor
Excelenta
am gătit această rețetă
anonymous
Nu prea am inteles prepararea."eadauga intr.un castron",seadauga peste biscuit"??revizuiti,va rog,sa putem sa o folosim?multumesc.Pagina imi e de un real ajutordealtfel.o zi plina de iubire.
am gătit această rețetă
anonymous
Praf huuuaa
am gătit această rețetă
anonymous
Excelenta prajitursa
am gătit această rețetă
anonymous
Eu nu as pune untul la fiert. odata cu zaharul...Nu ai scris ca stafidele trebuie sa fie puse la inmuiat...Nu folosesc nici visinata si nici visinele. Se mai pot adauga si cateva nuci macinate . Cred ca va fi mai gustoasa ! O seara buna !
anonymous
Buna de tot
anonymous
Delicioasa!
anonymous
Apetisanta.

perjoiu rodica_p2013
Cred ca e super de buna !
Punctează această reţetă