Petitchef

Piept de pui afumat

Altele
6 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru afumatoare:

Preparare

  • Pieptul de pui il frecam bine cu sare si celelate condimente si il lasam la macerat vreo 6 ore.Apoi ne pregatim afumatoarea :Ne trebuie un tuci destul de mare sau vreo oala mai uratica asa ca se afuma si nu mai iese apoi .
  • Pregatim un pachetel cu orez,scobitori,condimente ,merge si rumegus daca aveti.Le impaturiti bine in folie de aluminiu si o perforati din loc in loc.
  • Puneti pachetul pe fundul tuciului ,apoi a pus gratarul de la microunde ,a pus pieptul .Acoperim vasul cu folie si il punem pe aragaz pentru maxim 20 de minute.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Salata de sfecla rosie cu piept de pui si maioneza Retete cu…piept de pui Retete cu…piept de pui

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează