Petitchef

Melci cu mac din aluat fraged

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Pentru umplutura:

Preparare

  • A amestecat ingredientele pentru aluat. Se amesteca cu mana,pentru ca la caldura mainilor,untul se topeste si ingredientele fac priza frumos.
  • A amestecat ingredientele pentru aluat. Se amesteca cu mana,pentru ca la caldura mainilor,untul se topeste si ingredientele fac priza frumos.
  • A amestecat ingredientele pentru aluat. Se amesteca cu mana,pentru ca la caldura mainilor,untul se topeste si ingredientele fac priza frumos.
  • Cand aluatul e gata,se acopera cu o folie si se da la rece jumatate de ora.
  • Cand aluatul e gata,se acopera cu o folie si se da la rece jumatate de ora.
  • Cand aluatul e gata,se acopera cu o folie si se da la rece jumatate de ora.
  • Apoi scoatem aluatul si-l intindem pe masa infainata,intr-o foaie dreptunghiulara,mai lunguiata.
  • Apoi scoatem aluatul si-l intindem pe masa infainata,intr-o foaie dreptunghiulara,mai lunguiata.
  • Apoi scoatem aluatul si-l intindem pe masa infainata,intr-o foaie dreptunghiulara,mai lunguiata.
  • Preasarati desupra macul macinat in strat subtire si presati-l putin in aluat.
  • Preasarati desupra macul macinat in strat subtire si presati-l putin in aluat.
  • Preasarati desupra macul macinat in strat subtire si presati-l putin in aluat.
  • A pus nemacinat ca ma grabeam tare.
  • A pus nemacinat ca ma grabeam tare.
  • A pus nemacinat ca ma grabeam tare.
  • A rulat apoi aluatul pe lungime. A taiat felii de 1 cm.
  • A rulat apoi aluatul pe lungime. A taiat felii de 1 cm.
  • A rulat apoi aluatul pe lungime. A taiat felii de 1 cm.
  • Melcii se pun pe fartie de copt si se coc la 180 de grade,15-18 minute.
  • Melcii se pun pe fartie de copt si se coc la 180 de grade,15-18 minute.
  • Melcii se pun pe fartie de copt si se coc la 180 de grade,15-18 minute.
  • Credeti-ma pe cuvant ca rezultatul e delicios. Daca nu ma credeti,va invit sa-i incercati.
  • Credeti-ma pe cuvant ca rezultatul e delicios. Daca nu ma credeti,va invit sa-i incercati.
  • Credeti-ma pe cuvant ca rezultatul e delicios. Daca nu ma credeti,va invit sa-i incercati.


Întrebări:




Comentarii:

29/01/2013

Excelent !

(0) (0) Abuz
24/01/2013

Cea mai buna reteta!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Chec cu lamaie si mac - petitchef
Chec cu lamaie si mac - petitchef
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vin fiert - petitchef
Vin fiert - petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor
Rețetă Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
Chec aperitiv cu somon afumat, lămâie și cepșoară
8 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Deserturi cu... Papaverum Somniferum (Mac) Deserturi cu... Papaverum Somniferum (Mac)

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează