Cum se face un sos sangria?
votează acum
Transformă celebra sangria spaniolă într-un sos divin pentru a fi servit cu carne sau pui. Pregătirea este foarte ușoară, doar amestecăm ingredientele. Dar care este diferența comparativ cu alte sosuri de vin roșu? Citricele sunt cele care îi conferă o aromă deosebită datorită contrastului dintre acid și dulce. Ți-a plăcut? Încearcă. Pas cu pas, rețeta este chiar aici mai jos↓↓
Ingrediente
4
Preparare
Preparare5 min
Gătire20 min
Diluați lingura de amidon de porumb cu o lingură de apă. Dați deoparte. Spălați portocala și lămâia. Răzuiți coaja și apoi stoarceți sucurile.
Într-o tigaie punem vinul, sucurile, coaja, zahărul, scorțișoara și vanilia. Se pune pe foc și se lasă sa fiarbă. În timp ce fierbe, cu ajutorul unei strecurători (de exemplu) se recuperează scorțișoara și coaja. Apoi se adaugă amidonul de porumb diluat și se amestecă până se îngroașă.
Este gata. Serviți cald sau rece.
Observații
Sosul sangria poate fi servit cu carne de vită sau pui.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă