Tartinadă de mazare: perfectă pentru a însoți o burrata foarte cremoasă
Alertă la aperitiv, avem o nouă cremă tartinabilă! Făcută cu mazăre, va fi perfectă însoțită de o burrata extra cremoasă și de grisine crocante ;-) Fără îndoială rețeta pe care trebuie să o ai pe masa ta ca aperitiv pentru a impresiona, dar mai ales a-ți încânta oaspeții!
Ingrediente
4
Topping:
Materiale
- 1 blender sau chopper
Preparare
Preparare5 min
Gătire5 min
Puneți mazărea, busuiocul, sucul de lămâie, parmezanul, uleiul de măsline, migdalele și piperul într-un chopper (sau blender).
Amestecați totul până obțineți o textură omogenă.
Transferați totul într-o farfurie adâncă. Prăjiți migdalele feliate într-o tigaie fierbinte, până se rumenesc.
Deasupra puneți o burrata și stropiți generos cu ulei de măsline.
Se adaugă apoi topping-uri: coajă de lămâie, coajă de portocală, migdale prăjite, sare și piper și o frunză de busuioc. Tot ce trebuie să faci este să savurezi cu felii de pâine sau grisine crocante!
Echipamente de gătit
blender
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!