Amoniacul se stinge in putin otet.Se adauga laptele, uleiul, oul , zaharul si faina cat cuprinde pentru un aluat usor de intins.Aluatul se imparte in 3 si se formeaza foi ce se coc pe fundul tavi unse, in cuptorul preincins.
Atentie!foile se coc foarte repede, asa ca trebuie sa avem grija sa nu se stea prea mult la copt, pentru ca vor deveni tari.Cand se scot din cuptor,foile se acopera cu un prosop umed
Se fierbe laptele cu zaharul.Se adauga faina, amestecandu-se in continuu la foc mic pana se ingroasa.
Se lasa sa se raceasca, se adauga untul taiat feliute si se amesteca cu mixerul.La sfarsit adaugam coaja de lamaie, zeama si 1 esenta de vanilie.
Comentarii (14):
Super!!!!!!!!!!!
Foarte buna
Foarte buna am facut
Foarte,foarte buunaaa !!!!
F buna
Este excelenta :)
Foarte buna
Delicioasa
Foarte buna.
Foarte gustoasa vo recomand