Pus in cuva robotului toate ingredientele.a iesit o coca de consistenta asta. coca este moale si maleabila daca mai trebuie faina mai completati cat sa se desprinda de pe maini.
Aluatul rezultat se imparte in 3 parti egale se intind foi care se coc pe fundul unei tavi unse cu putin ulei cuptorul trebuie sa fie incins in prealabil se tin intre 6-8 min, depinde de cuptorul fiecaruia tinut cat 7 min. vrut prea bronzate.
Intr-un castron amestecam faina cu 10 linguri de lapte si cu zaharul restul de lapte se pune la fiert cu coaja rasa de lamaie.Cand laptele da in fiert, se trage vasul de pe foc, se adauga toata compozitia din castronel si se amesteca bine se pune cratita iar pe foc si amestecam continuu pana cand crema incepe sa se dezlipeasca de pe vas.
Lasati crema sa se raceasca, iar cand este RECE incorporati untul taiat cubulete amestecand bine apoi se adauga zeama de lamaie amestecand usor. se asambleza prajitura
Cand pus ultima foaie, acoperit cu folie alimentara si pus 2 blaturi/tocatoare de lemn grele deasupra si dat la frigider. tb sa stea cel putin 12 ore ca se se inmoaie foile.
Comentarii:
Ffffffffffffffff buna