Vin fiert - petitchef
Surprindeti-va invitatii cu un pahar de vin fiert. O reteta festiva cu arome dulci :-) Scortisoara, nucsoara, anason stelat, ca sa nu mai vorbim de cuisoare! Si vinul rosu, desigur ;-)
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire25 min
Razuiti coaja de la lamaie si portocala apoi taiati miezul cu cubulete.
Intr-o oala, turnati vinul rosu. Adaugați stelutele de anason si lasati pe foc la putere mica. Adaugati coaja de lamaie si portocala, zaharul, cuisoarele, nucsoara rasa, scorțișoara si citricele.
Fierbeti la foc mic timp de 25 de minute si filtrati inainte de a servi vinul.
Si...gata! Se bea cu...pofta!
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă