Pentru ceai, desert, mic dejun, picnic ... aveti toate motivele de a manca un dulce! Astazi, va oferim o combinatie castigatoare de arome: lamaie + mac. Un rezultat extra-moale si usor acid, pe care nici un membru al familiei nu il poate rezista ;-) Vorbind despre familie, aceasta reteta este atat de usor de facut incat sa poata fi reprodusa fara probleme impreuna cu copiii! Urmati pasii de realizare a acestei retete testate si aprobate de catre toata echipa Petitchef.
Razuiti coaja de la 1 lamaie si stoarceti sucul de la 2 lamai. Preincalziti cuptorul la 180° C. Amestecati ouale cu zaharul. Cand amestecul devine spumat, amestecati faina si praful de copt.
Se topeste untul si se incorporeaza in preparat. Apoi adaugati sucul de lamaie, coaja si semintele de mac si se amesteca bine.
Se toarna amestecul intr-o tava de chec unsa cu unt si se coace la 180° C timp de 45 de minute.
Comentarii:
Mai invata romaneste...!