Lapte de cocos facut in casa

Contine multe vitamine, minerale si electroliti, inclusiv potasiu si calciu.
Ingrediente
5
Rețete inrudite
-
Hummus de fasole alba si lapte de cocos
-
Crema de conopida, lapte de cocos si somon fumé
-
Gratin de cartofi dulci cu lapte de cocos si curry
-
Pui curry în lapte de cocos
Preparare
Desfacem nuca de cocos.
Decojim nuca de cocos de coaja subtire maronie care ramane, ajutandu-ne de un curatator de legume.
Dupa ce ati curatat nuca de cocos dati prin razatoarea marunta.
Peste nuca de cocos razuita se pun 500 ml apa calduta si se mixeaza cu blenderul.
Daca nu aveti blender, puteti lasa apa cu fulgii de cocos o jumatate de ora si dupa aceea ii stoarceti bine in apa.- Dupa ce ati blenduit amestecul se stoarce foarte bine printr-un tifon.
Si gata laptele de cocos pe care il puteti bea in loc de lapte de vaca sau il puteti folosi la prepararea mancarii in loc de smantana pentru ca in afara de faptul ca este sanatos, este si de post.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 449Kcal
- Carbo: 4.6g
- Grăsimi: 42.4g
- Grăsimi sat.: 37.1g
- Proteine: 4.4g
- Fibre: 14g
- Zahăr: 4.6g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 24
Informații nutriționale pentru 1 porție (220g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: