Cornuri pufoase cu mac

Altele
6 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

6

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Sangria alba (cu vin alb)


Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Macul macinat se amesteca cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si se toarna peste acest amestec laptele fierbinte.
  • Aluatul framantat, dupa ce a crescut se imparte in 5-6 bile, fiecare bila de aluat se intinde, se taie in 8 triunghiuri peste care se pune umplutura, se ruleaza sub forma de cornulete.
  • Cornuletele se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.
  • Se coc pana se rumenesc usor, apoi se dau prin zahar pudra.


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

cris_nedelcovici, 19/05/2016

...umplutura de mca !

(0) (0) abuz
19/05/2016

O rețeta trebuie sa fie integrala.Aluatul le face pufoase nu macul.......si nu ati dat rețeta pentru aluat.

(1) (0) abuz
Lixandra, 19/05/2016

Asta e numai o jumatate e reteta , ai uitat sa scrii ce e mai important , ingredientele si prepararea aluatului !

(1) (0) abuz
27/11/2012

Oricate ai manca..tot nu te saturi..sunt delicioase!

(0) (0) abuz
15/07/2011

Undei reteta de aluat ca umplutura am citito

(0) (0) abuz



+