Cornuri pufoase cu mac
Ingrediente
6
Rețete inrudite
Sangria alba (cu vin alb)
Preparare
Preparare15 min
Gătire20 min
- Macul macinat se amesteca cu zaharul pudra, coaja de lamaie, zaharul vanilat si se toarna peste acest amestec laptele fierbinte.
- Aluatul framantat, dupa ce a crescut se imparte in 5-6 bile, fiecare bila de aluat se intinde, se taie in 8 triunghiuri peste care se pune umplutura, se ruleaza sub forma de cornulete.
- Cornuletele se pun in tava pe hartie de copt si se ung cu galbenus de ou.
- Se coc pana se rumenesc usor, apoi se dau prin zahar pudra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
19/05/2016
O rețeta trebuie sa fie integrala.Aluatul le face pufoase nu macul.......si nu ati dat rețeta pentru aluat.
L
Lixandra,
19/05/2016
Asta e numai o jumatate e reteta , ai uitat sa scrii ce e mai important , ingredientele si prepararea aluatului !