Ciupercile se spala ,se indeparteaza coditele si se lasa se se scurga bine de apa.
Se amesteca pateul cu ardeiul gras tocat cuburi mici, ceapa verde taiata rondele ,sare si piper dupa gust. Ouale se bat bine cu sare si piper.
Se umplu ciupercile cu pasta de pate, se dau mai intai prin faina ,apoi prin ou, din nou prin faina, iar prin ou si la sfarsit se tavalesc bine prin pesmet. Se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta.
Dar cu cascaval ras in care sa punem maggi de vita, cubulet zdrobit ce e si sarat, piper ceapa verde, insa sa le saram putin intai si ciupercile ca sa se inmoaie si sa se sareze. E minunata ideea cu umplutul lor, nu prea agreez ideea de pate din comert, se pot umple cu orice e bun sunculita prajita, macinata ce poate fi in amestec cu cascaval ras/macinat ca merge mai iute, cu limba de vitel fiarta si macinata, cu pui maruntit cu zarzavat, cu pastete de orice ne place, branzeturi de mai multe feluri combinate. Mie imi place sa desarez telemea de oaie, apoi in acel zer sarat sa fierb mazare si ciuperci, ies f. gustoase. Oparte raman in supica, o parte se duc la pasteta usor calite, macinate cu branzica, sunculita se pot umplea. Supa se termina cu smantana ca in Ardeal. E o minune
Comentarii (13):
Dar cu cascaval ras in care sa punem maggi de vita, cubulet zdrobit ce e si sarat, piper ceapa verde, insa sa le saram putin intai si ciupercile ca sa se inmoaie si sa se sareze. E minunata ideea cu umplutul lor, nu prea agreez ideea de pate din comert, se pot umple cu orice e bun sunculita prajita, macinata ce poate fi in amestec cu cascaval ras/macinat ca merge mai iute, cu limba de vitel fiarta si macinata, cu pui maruntit cu zarzavat, cu pastete de orice ne place, branzeturi de mai multe feluri combinate. Mie imi place sa desarez telemea de oaie, apoi in acel zer sarat sa fierb mazare si ciuperci, ies f. gustoase. Oparte raman in supica, o parte se duc la pasteta usor calite, macinate cu branzica, sunculita se pot umplea. Supa se termina cu smantana ca in Ardeal. E o minune
Foarte gustos si rapid pregatit
Excelent!!!
Reteta simpla si de mare efect la servire . Merita facuta, fiind si foarte usor de facut , chiar si de cei/cele ce nu prea se pricep la bucatarie.
Este o reteta buna atat ca aperitiv cat si garnitura.
Excelent!
Bun
Sunt foarte bune!
Interesant, voi incerca.
Trebuie incercat.Cred ca este de 4 stele