Chiftelute cu sos alb de cascaval
Ingrediente
2
Avem nevoie de :
Pentru sos :
Preparare
Preparare20 min
Gătire10 min
- Avem nevoie de :
Pieptul de pui se toaca mare, impreuna cu cascaval, ou si condimente. Cu mainile umede se formeaza chiftelutele, pe care le punem intr-o tava cu putin ulei incins. Se da tava la cuptorul incins la foc mediu spre mare si se lasa 5 minute. Se intorc chiftelutele pe partea cealalta si se mai lasa 5 minute. - Pentru sos :
Untul il punem la topit,apoi adaugam faina si amestecam continuu,sa nu faca cocoloase. Turnam laptele rece, cate putin si cascavalul ras. Condimentam dupa gust.
Turnam sosul obtinut peste chiftelute. Se serveste cald.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!