Petitchef

Aperitiv cu carne uscata

Va prezentam 4 retete cu carne uscata, extrem de usor de facut. Utilizati carne uscata, uneori prosciutto crudo pentru a aduce o nota putin sarata care va face diferenta in acest aperitiv.
3 retete vor fi fara coacere: vom face impachetari, frigarui si rulouri. In cele din urma, foaia de brick va fi gatita sub forma unui con insotit de o umplutura de branza proaspata :-)
Urmati pas cu pas etapele de realizare a acestor 4 retete festive si nu ezitați sa ne spuneți intr-un comentariu care este favorita dvs. :-)

Aperitiv
8 porții
1 oră
8 min
Foarte ușor

Video

YouTube

Ingrediente

8

Conuri cu carne uscata:

Rulouri cu carne uscata:

Aperitiv cu prosciutto crudo:

Frigarui:

Materiale

  • Frigarui mici de lemn

Preparare

  • Etapa 1 - Aperitiv cu carne uscata
    Conurile:
    Suprapuneti foile de brick si taiati-le in 4 sferturi. Taiati marginile rotunjite pentru a forma triunghiuri.
  • Etapa 2 - Aperitiv cu carne uscata
    Ungeti fiecare triunghi cu ulei de masline. Strangeti-le sub forma de cornet, privind tehnica din video de mai jos.
  • Etapa 3 - Aperitiv cu carne uscata
    Puneti-le pe o foaie de copt acoperita cu hartie de pergament si coaceti timp de aproximativ 8 minute la 180° C. Cornetele trebuie sa fie de culoare maro aurie.
  • Etapa 4 - Aperitiv cu carne uscata
    Se amesteca branza cu 5 felii de carne uscata taiata in bucati mici, ceapa taiata, busuioc taiat, seminte de pin. Puneti sare si piper.
  • Etapa 5 - Aperitiv cu carne uscata
    Umpleti fiecare con cu acest amestec folosind un posh. Taiati ultima felie de carne in bucati mici si puneti peste crema.
  • Etapa 6 - Aperitiv cu carne uscata
    Rulouri cu carne uscata:
    Pe fiecare felie de carne uscata, aplicati 1/3 un strat generos de crema de branza.
  • Etapa 7 - Aperitiv cu carne uscata
    In centrul acestui strat, puneti cepsoara taiata.
    Rulati.
  • Etapa 8 - Aperitiv cu carne uscata
    Aperitivul cu prosciutto crudo:
    Intindeti 2 linguri de crema de branza pe fiecare tortilla.
  • Etapa 9 - Aperitiv cu carne uscata
    Se presara frunzele de rucola si puneti 2 felii de prosciutto crudo pe fiecare tortilla.
  • Etapa 10 - Aperitiv cu carne uscata
    Rulati si strangeti bine.
    Taitati tortilla in mini rulouri.
  • Etapa 11 - Aperitiv cu carne uscata
    Frigaruile:
    Intr-un castron, puneti bilele de mozzarella, adaugati putin ulei de masline si busuiocul tocat. Amestecati bine.
  • Etapa 12 - Aperitiv cu carne uscata
    Infigeti cate o bila de mozzarela pe batul de frigarui, adaugati o bucata de prosciutto crudo si o bucata de rosie uscata.
  • Etapa 13 - Aperitiv cu carne uscata
    Repetati, terminand cu rosiile uscate.


Poze

Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata - poza 2
Aperitiv cu carne uscata - poza 3
Aperitiv cu carne uscata - poza 4
Aperitiv cu carne uscata - poza 5
Aperitiv cu carne uscata - poza 6

Întrebări:




Comentarii:

Luci, 26/02/2020

Ce sunt foi de brick si unde se gasesc, multumesc

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Aperitiv buturuga de crăciun
Aperitiv "buturuga de crăciun"
20 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cornete cu carne uscata
Cornete cu carne uscata
8 porții
28 min
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
Wrap aperitiv cu prosciutto crudo si rucola
8 porții
15 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
Rulouri aperitiv cu tortilla, ton și cremă de brânză
4 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Coroniță aperitiv
Coroniță aperitiv
5 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
Ciuperci umplute și coapte (o idee bună pentru aperitiv)
2 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba! Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează